PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması

Pazartesi, Nisan 07, 2014 marindentarifler.com 0Yorumlar

Bloggerlar alışverişlerini PayPal ile internetten, yemeklerini mutfakta yaptılar!

 ‘Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta’ sloganıyla düzenlenen PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması gurme bloggerları mutfakta buluşturdu

Gurme bloggerlar bu sefer klavye başında değil, mutfakta hünerlerini sergiledi. Geleneksel hale gelmesi planlanan PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması, 29 Mart Cumartesi günü Uluslararası Servis & Lezzet Akademisi’nde (USLA) gerçekleştirildi.
Online ödeme sistemleri sektörünün küresel lideri PayPal’ın düzenlediği Türkiye’nin ilk online alışveriş yarışmasının sloganı ‘Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta’ olarak belirlendi. Yarışma için mutfağa giren bloggerlar birbirinden lezzetli yemekler yarattı. Katılımcılardan tek istenen yarışma için alışverişlerini www.gurmenet.com ve www.tazemasa.com üzerinden gerçekleştirmeleriydi.














Yarışmada yaptığım İtalyan yemeğimin tarifi

Parmigiana-di-Melanzane
Malzemeler: 1.5 kg Patlıcan 1/2 Kuru soğan 1 diş Sarımsak 150 gr Parmesan 450 gr Kaşar peyniri 100 ml Zeytinyağ 1.2 l Domates püresi Salça Kızartmak için Ayçicek yağı Tuz Karabiber Kekik Yapılışı: Genişce bir tencereye zeytinyağımızı koyalım,ince yemeklik doğradığımız soğanı ve sarımsağı ekleyip 2-3 dakika soteleyip salçayı ekleyip şöyle bir çevirelim,domates püresi ve 1/2 bardak kadar suyu ekleyip pişirelim tuzunu karabiberini ve kekikde ekleyip oçağımızı kapatıp sosumuzu biraz dinlendirelim. Patlıcanları yıkayıp kurutalım,uzunluğu yönünde 1 inç kalınlığında dilimler halinde kesip tuzlu suda bekletelim. Parmesan peyniri rendeleyelim,kaşarıda dilimleyip hazırlayıp bir kenarda bekletelim. Patlıcanları tuzlu sudan çıkarıp iyice yıkayıp kurulayalım. Dikdörtgen bir kabı fırça yardımıyla yağlayıp üstüne domates sosundan 1-2 kaşık yayalım,patlıcan dilimlerini dizelim domates sosu,parmesan rendesi,dilimlenmiş kaşar bu sırayla malzemenin hepsini kullanalım. 6 kişiliktir 30-35 dakika önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirelim. Afiyet olsun


Bu güzel keyifli günü bize yaşattıkları içinPayPal Türkiye Ülke Direktörü Kıvanç Onana ve ekibine, değerli şeflerimiz Giovanni Terracciona,Gustova Galvao ,USLA mutfak akademisinin  Şefi Selim Karacaya ve ekibine ,armağanlar için favoreat ekibine,Gurmenete,Tazemasaya çok teşekkür ederim.


PayPalle gerçekten çok kolay alışverişlerimi yaptım,PayPalle tanışmadıysanız üye olup PayPal ayrıcalığını
sahip olabilirsiniz.





Bütçenin efektif değerlendirilmesi, malzeme seçimi, lezzet ve sunum gibi kriterleri üzerinden puanlama yapılan yarışmada ‘Pastacı Kız’ gurme blog yazarı Özlem Vural yemeğiyle birinci seçilirken, ‘Eyvah!!! Yemek Yandı Ocak Battı’ gurme blog yazarı Gönül İler ikinci, ‘Pasta Kasrı’ gurme blog yazarı da Tülin Kalkan üçüncü oldu. Kazananlar 750 TL, 500 TL ve 
250 TL’lik ödüllerin sahibi olurken, tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Üçü birarada güzel arkadaşlarım PayPalden kazandığınız para ödüllerini güle,güle harcayın.
Alışveriş anlayışını 
kökten değiştiren PayPal’ın düzenlediği yarışmanın jürisinde PayPal Türkiye Ülke Direktörü OnanKıvançı n yanı sıra USLA’nın deneyimli Şefi Selim Karaca, Brezilya kökenli ve daha önce New York gibi dünyaca ünlü şehirlerde bulunan Şef Gustavo Galvao ve dünyaca ünlü İtalyan Şef Giovanni Terracciano de yer aldı. Giovanni Terracciano, İtalya’daki 20 yıllık profesyonel tecrübesini Mövenpick Hotel’ gelen ziyaretçilere birbirinden lezzetli yemekler sunarak paylaşıyor. 2011 yılından bu yana Mövenpick Hotel’de Executive Chef olarak görev yapan Giovanni Terracciano’nun, ulusal ve uluslararası olmak üzere 5 farklı ödülü bulunuyor. 


PayPal Türkiye Ülke Direktörü Onan etkinliğe ilişkin olarak “Bugün burada, hep birlikte çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. İnternet üzerinden alışverişle başlayan ve fiziksel ortama taşınan PayPal Blogger Gurmeler Yarışması’yla farklı bir organizasyon gerçekleştirdik.. Bizimle birlikte olup yarışmaya katılan ve jüride yer alan herkese teşekkür eder, kazananları da tebrik ederim” dedi.
İki hafta boyunca sürecek indirim fırsatları
Türkiye’nin en taze lezzetlerini ve gıda ürünlerini, uygun fiyatlarla daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için, 2 hafta boyunca www.tazemasa.com’dan yapılacak alışverişlerde %15, www.gurmet.com’dan yapılacak alışverişlerde ise %10 indirim fırsatı sunulacaktır.  


Favoreat ile pişir, sat, paylaş, tat
Türkiye’nin ilk sosyal odaklı yemek platformu Favoreat ile kullanıcılar, PayPal ile ödeme ve satın alma ayrıcalığı ile, hem yaptıkları yemekleri satabiliyor hem de başkalarının yaptıkları yemekleri satın alabiliyorlar. Yemek yapmaktan hoşlananlara, bu yeteneklerinden kazanç elde etme fırsatı sunan Favoreat, yemek yapmaya vakti olmayan ama taze, ev yapımı yemek arayanlara ideal bir çözüm sunuyor. Favoreat’de dilerseniz blog yazarak tariflerinizi de paylaşabiliyorsunuz.




PayPal Hakkında

PayPal online ve mobil alışveriş yapmanın daha güvenli, hızlı ve kolay yöntemidir. Kart bilgilerini satıcı ile paylaşmadan ödeme yapmanızı sağlayan PayPal ile hesap açarak, PayPal’ı destekleyen binlerce işyerinde sadece e-posta ve şifrenizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Dünya’da 143 milyon aktif kullanıcısı ile 9 milyonu aşan üye işyerinde alışveriş imkânı sunan PayPal, dünya e-ticaret hacminin de  yüzde 18’ine sahiptir. 193 pazarda, Türk lirası dâhil 26 para biriminde hizmet veren PayPal, sağladığı güvenilir hizmetle uluslararası pazarda lider bir ödeme sistemidir. Türkiye’de 2 milyonu aşkın kullanıcı hesabı bulunan PayPal’ı şuanda 4000’ün üzerinde üye işyeri kullanmaktadır. Daha detaylı bilgi için: www.paypal.com ya da facebook.com/PayPalTurkiye & twitter.com/PayPalTR   


                                                                        Blogger Yazar arkadaşlarım

http://marindentarifler.blogspot.com.tr/
http://pastakasri.blogspot.com.tr/
http://ayseylelezzetler.blogspot.com.tr/
www.ilknurundunyasi.com
www.eyvahyemekyandiocakbatti.com
http://kurabiyeninadresi.blogspot.com.tr/
www.tarcinpastaevi.com
http://filizza.blogspot.com/
www.ozlemhan.blogspot.com
www.pastacikiz.com




Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: